درباره انجمن

انجمن رسوب شناسی ایران از گردهمایی و مشارکت متخصصان و محققان مرتبط با رشته رسوب شناسی تشکیل گردیده است. این محققان در حال حاضر تحت نام اعضای پیوسته، اعضای وابسته، اعضای دانشجویی، اعضای افتخاری و اعضای حقوقی با انجمن همکاری می‌نمایند. کلیه دانشجویان رشته های زمین شناسی، مهندسی معدن (اکتشاف) و مهندسی اکتشاف نفت می‌توانند به­ عضویت دانشجویی انجمن درآیند. کلیه افرادی که حداقل دارای درجه کارشناسی ارشد در رشته‌ رسوب شناسی یا رشته‌های وابسته باشند، می‌توانند به­ عضویت پیوسته انجمن درآیند.

ارکان اصلی انجمن عبارت‌اند از 1) مجمع عمومی    2) هیات مدیره   3) بازرس

مجمع عمومی از گردهمایی اعضای پیوسته انجمن به صورت عادی و فوق العاده تشکیل می‌شود. مجمع عمومی عادی سالی یکبار تشکیل می شود و با حضور یا رأی کتبی نصف به علاوه یک کل اعضای پیوسته انجمن رسمیت می یابد و تصمیمات با اکثر آراء معتبر است.

وظایف و فعالیت های انجمن:

1-انجام تحقیقات علمی و فرهنگی در سطح ملی و بین المللی

2-همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی